VENTA DE LOTERIA I APOSTES 2019-09-06T08:48:05+00:00

VENTA DE LOTERIA I APOSTES

Totes les compres de loteria i d’apostes han de superar els 30 euros.

Per a compres de Loteria Nacional i apostes de més de 6.000 euros les despeses d’enviament seran a càrrec de l’administració.

Els pagaments tant de loteria com d’apostes es faran mitjançant pagament amb targeta o mitjançant transferència bancària.

Per a les apostes, la sol·licitud s’ha de rebre 24 hores abans del sorteig juntament amb el comprovant de pagament.

En cap cas les apostes seran dipositades en l’administració sent el contestador per correu electrònic la prova de les entrades, en el cas de ser atorgat podran triar la forma de fer-la efectiva més còmoda per al client.

En les compres de Loteria Nacional per a empreses, comerços i associacions, pot fer les seves pròpies accions a través del nostre programa o podem fer-los nosaltres mateixos sense cap despesa per part seva.

Si vols posar-te en contacte amb nosaltres per a qualsevol assumpte sobre qualsevol dels productes que t’oferim, t’oferim una sèrie d’adreces de correu electrònic. Només has de fer clic en un dels següents productes:

FORMULARI

Pots emplenar aquest formulari amb qualsevol dubte i ens contactarem al més aviat possible

En nom de l'empresa LOTERIA MONTSERRAT, SL, propietària del domini web www.loteriamontserrat.com i en virtut del que estableix el Reglament General de Protecció de Dades (UE 1679/2016) els informem que tractem les dades que ens facilita en el present formulari per tal de poder fer efectiva la seva sol·licitud d'informació. Les dades proporcionades es conservaran mentre es realitza el processament de la seva sol·licitud i se li dóna resposta. Vostè té dret a obtenir confirmació sobre si en LOTERIA MONTSERRAT, S.L. estem tractant les seves dades personals per tant té dret a accedir a les seves dades personals, rectificar els inexactes o sol·licitar la seva supressió quan ja no siguin necessaris. Avís Legal

Informat i conforme

Selecciona el sorteig:
Numeros disponibles:
Número de participants:
Import Total:

Text a insertar: