QUI SOM? 2021-03-01T09:14:58+00:00

QUI SOM?

L’administració de loteria de MONTSERRAT està ubicada al centre comercial Carrefour, a la ciutat de Manresa, capital de la comarca del Bages, al cor de Catalunya.

Amb una superfície de 1.295,2 quilòmetres quadrats, el Bages és una de les zones pioneres de l’estat en industrialització, partint de les colònies tèxtils establertes al llarg dels rius Cardener i Llobregat.

Al sud es troba el majestuós massís de Montserrat, la meravella orogràfica i el centre espiritual del país, que va sorgir del mar fa 10.000.000 anys, i en les seves entranyes es van obrir i buidar moltes coves, augmentant si és possible, la fama de la muntanya màgica.

La muntanya, protegida de qualsevol tipus d’especulació, després de la creació del parc natural de la muntanya de Montserrat, de 3.630 hectàrees, ofereix l’aparició d’una serralada monumental que s’embelleix de monòlits infinits i capritxosos que li confereixen un perfil que justifica la nom de Montserrat (muntanya Serrat), que per les seves característiques és un paradís d’escaladors, i que alberga un monestir, centre secular de gran devoció Mariana a la Moreneta, talla romànica de fusta, policromada i daurada. Una de les verges més peculiars d’Europa i patrona de Catalunya.

FORMULARI

Pots emplenar aquest formulari amb qualsevol dubte i ens contactarem al més aviat possible

En nom de l'empresa LOTERIA MONTSERRAT, SL, propietària del domini web www.loteriamontserrat.com i en virtut del que estableix el Reglament General de Protecció de Dades (UE 1679/2016) els informem que tractem les dades que ens facilita en el present formulari per tal de poder fer efectiva la seva sol·licitud d'informació. Les dades proporcionades es conservaran mentre es realitza el processament de la seva sol·licitud i se li dóna resposta. Vostè té dret a obtenir confirmació sobre si en LOTERIA MONTSERRAT, S.L. estem tractant les seves dades personals per tant té dret a accedir a les seves dades personals, rectificar els inexactes o sol·licitar la seva supressió quan ja no siguin necessaris. Avís Legal

Informat i conforme

Selecciona el sorteig:
Numeros disponibles:
Número de participants:
Import Total:

Text a insertar: